Persoonlijk en/of zakelijk consult

Een persoonlijk en/of zakelijk consult bestaat uit een gesprek van een uur, waarbij ik kijk naar je huidige levensfase, je karakter en de ‘rode draad’ in je leven. Hierdoor kan ik zien wat in je huidige situatie de beste oplossing is, rekening houdend met je karakter en je levensfase.

Ieder leven heeft, net als de natuur, verschillende seizoenen. De kunst is om hierop in te spelen en daar rekening mee te houden. Dat kan je een hoop teleurstellingen en tegenslagen besparen. Natuurlijk kun je proberen om iets nieuws te beginnen als je in een afbouwende fase zit, maar het gaat gemakkelijker wanneer je wacht tot je de wind weer mee hebt.

Kortom: geen cliché’s, maar concrete adviezen waar je iets aan hebt!

img
img

Voor het maken van
een afspraak, bel

arrow

1 op 1 Familie en/of Organisatie Opstelling

Familie Opstellingen is een zeer effectieve methode om de oorzaak van problemen in groepen helder te krijgen. Dit kan je familie zijn of je gezin, maar ook problemen op het werk kunnen uitstekend worden opgehelderd door middel van een opstelling.

Normaal gesproken is voor een Familie Opstelling een groep mensen nodig, wat in de huidige tijd onmogelijk is. Door middel van een speciale methode kan ik echter een opstelling maken, zonder dat er extra mensen voor nodig zijn. Wel zo veilig en effectief!

De opstelling heeft ook lang na het consult nog een sterke uitwerking. Je zult merken dat oplossingen die in de opstelling zijn uitgewerkt, ook doorwerken in jouw leven en het leven van degenen die erbij betrokken zijn.

style

Tarief (incl. 21% BTW)

img

Persoonlijk consult

1 uur : € 85,=

img

Zakelijk consult

1 uur : € 125,=

img

Persoonlijk
+
Zakelijk consult

1 uur : € 110,=

img

1 op 1
Familie Opstelling

1,5 uur : € 125,=

img

1 op 1
Organisatie Opstelling

1,5 uur : € 175,=