img

Sander de Wijs

Geboren in Apeldoorn, op 5 februari 1978. Vanaf vrij jonge leeftijd begon ik mij te ontwikkelen op het gebied van spiritualiteit en energie. Op 21 jarige leeftijd volgde ik bij OneLife TopLife de opleiding Helende Energie. Vanaf dat moment voelde ik een sterke drang om mij verder te ontwikkelen in Energiewerk. Ik volgde en voltooide met succes bij de Wellenberg Academie de volgende opleidingen:

  • iconIntuïtief Management
  • iconFamilie Opstellingen
  • iconEnergetisch Therapeut
  • iconTarot Therapeut
  • iconI Tjing
  • iconHelende Energie
img
img

Voor het maken van
een afspraak, bel

arrow

Carrière

Vanaf 2002 werkte ik, naast mijn ICT werkzaamheden, bij Daisha de Wijs in de Wellenberg Academie. Ik assisteer bij verschillende opleidingen en ontwikkelde verschillende websites zoals www.wellenberg.nl, www.daishadewijs.nl, www.radiomerlijn.nl, en online studiemodules.

Beroepsmatig heb ik mij in eerste instantie gericht op mijn carrière in de ICT en later als zelfstandig ondernemer (Webdeveloper). In beide gevallen kwamen de opleidingen goed van pas bij het maken van keuzes en het adviseren van klanten. Dankzij mijn energetische achtergrond weet ik wensen en ideeën van klanten perfect te vertalen naar technische/bedrijfsmatige oplossingen. Door mij af te stemmen op de persoon – en vooral hetgeen dat vaak achter het gevraagde zit – ontwikkel ik duurzame en waardevolle websites en webapplicaties.

Vanaf 2008 presenteer ik meerdere radioprogramma’s bij Radio Merlijn. Waardoor ik mij wekelijks verdiep in nieuwe ontwikkelingen op Social Media en internet gebied, alsmede in de nieuwste therapeutische ontwikkelingen. In mijn programma Boeken Nieuws bespreek ik wekelijks een nieuw boek op het gebied van zelfhulp, spiritualiteit en filosofie.